Antiekbeslag

antieke meubelen opknappen

Voor het restaureren van antieke en klassieke meubelen is het vaak lastig zoeken naar de juiste onderdelen die het oude meubel rechts doen. Op antiekbeslag.be zijn veel onderdelen te vinden in verschillende stijlen.

Al het antiekbeslag is gemaakt van oorspronkelijke materialen zoals massief messing en gietijzer (tenzij anders vermeld). De kleuren roest en brons antiek zijn op natuurlijke aangebracht. Al het antiekbeslag wordt compleet geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Al het beslag op de webwinkel is uit voorraad leverbaar en kan in de meeste gevallen de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd worden.


Klassiek sluitwerk in roest, brons antiek en tinkleur

Sluitwerk

Het sluitwerk in de webwinkel bestaat uit schuifjes, sloten, sleutels en sleutelplaten. Het klassieke sluitwerk dat te vinden is op antiekbeslag.be is zowel te gebruiken voor het vervangen van defecte of ontbrekende onderdelen voor antieke meubelen.

Het sluitwerk is te bestellen via deze link.


knoppen en grepen in massief messing en gietijzer

Grepen en knoppen

Met de grepen en knoppen kunnen lades en deurtjes in de juiste stijl opnieuw aangekleed worden. De knoppen en grepen zijn zowel in massief messing als in gietijzer te bestellen.antiekbeslag.be.

Brievenbussen zijn te vinden via deze link.


scharnieren en puamelles

Scharnieren

De scharnieren en paumelles op antiekbeslag.be zijn veelal nog hetzelfde model als de scharnieren die door de tijd heen gebruikt zijn voor meubelen. Of het meubel nou brons antieke, messing polijst of ijzeren scharniertjes heeft, ze zijn te vinden op deze site.

Scharnieren zijn te bestellen via deze link.


houten ornamenten

Ornamenten

Met de houten ornamenten die te vinden zijn op antiekbeslag.be zijn meubelen die nog niet klassiek genoeg ogen aan te kleden en in een gewenste stijl te brengen.

Houten ornamenten zijn te vinden via deze link.wieltjes

Wieltjes

Op antiekbeslag.be zijn er wieltjes in massief messing te vinden. Deze wieltjes zijn geschikt om onder stoelen en tafeltjes te gebruiken. Afhankelijk van de ondervloer en de toepassing zijn ze in eerste instantie geschikt voor de sier. De wieltjes kunnen het gewicht van een normale tafel of stoel met inzittende dragen. Het verrijden met de wieltjes is aan te raden met zo min mogelijk gewicht te doen om beschadiging vand e vloer te voorkomen.

Deurkloppers zijn te bestellen via deze link.bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen

Een klein deel van alle bevestigingsmaterialen binnen ons assortiment is te vinden op antiekbeslag.be. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke bevestiging, neem dan contact met ons op per mail.

bevestigingsmaterialen zijn te vinden via deze link.overige antiekbeslag

Overige antiekbeslag

Naast het antiekbeslag in de bovenstaande productgroepen zijn er bij het overige antiekbeslag onder andere ladegeleiders, kapstokhaken, plankdragers, roosters, schroefjes en schuurblokjes te vinden.

Ook overig antiekbeslag is te vinden via deze link.


Copyright © 2020    Antiekbeslag.be is onderdeel van Interieurbeslag.nl.